Handleiding

KORTE INFORMATIE, HOE U EEN FAMILIEBERICHT KUNT PLAATSEN.

Hoe plaats ik zelf een familiebericht (Vermais), Overlijdensbericht (Mrityoe Samachaar) of Feestdagen gelukwensen (Bedhaai of Subh kaamna).

  Stap 1: Registreren (is gratis)

 • Bent u een geregistreerde gebruiker, ga op de homepage top en klik op de “LOGIN/REGISTREER” knop en vul uw “gebruikersnaam” en “Wachtwoord” in.  ``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
 • Bent u een nieuwe gebruiker, dan dient u zich eerst te registreren, ga op de homepage top en klik op de “LOGIN/REGISTREER”  knop.
 • Kies nu voor “Registreren als nieuwe gebruiker”
 • Vul de registratievelden in, maak de “anti spam” puzzel af, om te bevestigen klik op de knop “Registreren als nieuwe gebruiker”
 • U bent nu ingelogd en kunt nu een familiebericht plaatsen.

Stap 2: Familiebericht plaatsen (Blijde berichten en Feestdagen zijn GRATIS) voor 12 maanden, daarna gaat het bericht in het archief (is oproepbaar).

 • Kies voor “NIEUW BERICHT PLAATSEN” vervolgens, kies een berichtgeving uit de categorie “BLIJDE BERICHTEN” of “DROEVIGE BERICHTEN” of “FEESTDAGEN”.
 • Op het vervolgpagina plaatst u uw “Nieuwe Tekstbericht”, koppel vanuit uw computer eventueel 1 hoofd foto en 5 andere foto’s (Jpeg of BMP) . Het koppelen van Diploma of bestand in Pdf of Word doc. is ook mogelijk.
 • Zoek een eigen gedicht op internet, deze kunt u in de het veld “Voeg een gedicht toe” plakken.
 • Kies eventueel uit voorgeselecteerde muziek video’s (klik hier op om het te beluisteren om een keuze te maken). U kunt 1 eigen geselecteerde YouTube (of andere bronnen) muziek video koppelen door een leuk lied te zoeken en de link uit o.a. YouTube te knippen en te plakken in het veld “eigen Video Link”.
 • Indien u alle benodigde velden hebt ingevuld klikt u op de knop “Opslaan” uw bericht is nu geplaatst op www.sukhdukh.nl

Overlijdens,- In Memoriam bericht of Dankbetuiging plaatsen in Nederland (Per bericht €2,50) voor  12 maanden, daarna gaat het bericht in het archief (is oproepbaar).

 • Bij een Overlijdensbericht, In memoriam bericht of Dankbetuiging, wordt u na het “Opslaan” doorgeleid naar de betaalpagina, waar u de automatische betaling kunt verrichten via iDEAL of PayPal.

Overlijdens bericht (alle droevige berichten) vanuit Suriname of een ander land plaatsen is momenteel GRATIS.

 • Wilt u een overlijdens, In memoriam bericht of Dankbetuiging vanuit Suriname plaatsen dan kunt u de regels uit stap 1 en 2 volgen, daarna wordt u doorgeleid naar de betaalpagina waar u iDEAL en PayPal betaal mogelijkheid ziet, klik NIET om verder te gaan, neemt u contact op met SukhDukh.nl via Mobiel of ga onderin de pagina en klik op Contact en vul het formulier in met uw geldige telefoon en email-adres met de mededeling voor een  gratis plaatsing van het overlijdensbericht.
 • Volgens zal er z.s.m. (binnen enkele uren) telefonisch contact met u worden opgenomen voor het natrekken van de gegevens, hierna zal er na goedkeuring het overlijdens bericht gratis worden geplaatst op www.sukhdukh.nl
 • Na plaatsen van uw bericht kunt u ook bellen op Mobiel: 00-31-(0)6-4016 2345 uw bericht wordt dan zsm geactiveerd en is dan gelijk zichtbaar op de website.

Stap 3: Hoe werkt het met betalen? (alleen bij droevige berichten).

 • U kunt met diverse betalingsmethoden kunt afrekenen, zoals iDEAL, PayPal, Voor Creditcard betalingen kiest u ook voor PayPal, van daaruit wordt u doorgeleid naar de Creditcard betalingen.
 • iDEAL (online bankieren) bij de banken: ABN AMRO, ING bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Bij het gebruik maken van de betaalmethode iDEAL wordt de betaling direct afgehandeld en bent u zeker van het verschijnen van uw kennisgeving op de door u opgegeven plaatsingsdatum.
 • PayPal, logt u in via uw bestaande account of u kunt na registratie op de PayPal pagina gelijk een betaling verrichten, uw emailadres en wachtwoord wordt als verificatie gebruikt.
 • CreditCard (Mastercard, Visa card en American Express) - via PayPal. Bij het gebruik maken van deze betaalmethoden wordt de betaling direct afgehandeld en bent u zeker  van het verschijnen van uw kennisgeving op de door u opgegeven plaatsingsdatum.
 • Via Overschrijvingskaart van uw eigen bank, de betaling van €2,50 per bericht kunt u overmaken t.a.v. DesiService - Rotterdam – ING Bank Gironummer: IBAN: NL57INGB0007429291  BIC:INGBNL2A. Zodra de betaling binnen is op onze rekening, wordt uw bericht gepubliceerd.

Bent u tevreden met onze dienstverlening en wilt u een vrijwillige donatie doen zodat wij onze activiteiten voort kunnen zetten voor de Hindoestaanse gemeenschap, dat kan. 

 • Via uw bank dmv online bankieren of dmv een Overschrijvingskaart van uw eigen bank, kunt u vrijwillig een bedrag overmaken t.a.v. DesiService - Rotterdam – ING Bank Gironummer IBAN: NL57INGB0007429291  BIC:INGBNL2A.
 • U kunt er ook voor kiezen om eenmalig of automatisch maandelijks/per kwartaal of jaarlijks een vast bedrag te doneren, uw naam zal dan vermeld worden in de donateurslijst op de website, hebt u een bedrijf, dan plaatsen wij uw bedrijfsnaam met vermelding van uw logo, tevens wordt u automatisch lid van de SukhDukh.nl club en ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief.