Disclaimer

 Disclaimer uitleg:

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  1. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SukhDukh.nl is het niet toegestaan creatieve concepten, informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via SukhDukh.nl op enigerlei wijze te gebruiken of  te verspreiden. 
  2. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. 
  3. SukhDukh.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle online gepubliceerde berichtgevingen. Stichting Hindustani Community Foundation alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, dataverstrekkers en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
  4. SukhDukh.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor om uw berichtgeving(en) en/of foto('s) van de webpagina te verwijderen.
  5. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. 
  6. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  7. Wij van SukhDukh.nl behouden ons alle rechten voor.

 Nadere informatie:

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SukhDukh.nl is een geregistreerd handelsmerk van Stichting Hindustani Community Foundation te Rotterdam.